Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  3 Tips tegen diefstal van een caravan

  Tips tegen diefstal caravan

  3 Tips tegen diefstal van een caravan

  Deze tips tegen diefstal  zouden eigenlijk in een perfecte wereld niet nodig zijn. Maar spijtig genoeg is de realiteit helemaal anders. Zelf hebben we hier nog geen slechte ervaringen mee gehad. Maar tijdens onze reis door Frankrijk hebben wel wat verhalen van andere reizigers gehoord. Vandaar deze tips, hopelijk heb je er iets aan!

  Afsluiten caravan

  De eerst tip van tips tegen diefstal is inderdaad maar normaal. Maar controleer toch maar altijd of alles goed afgesloten is. En vooral jouw dakramen als je deze hebt. Een extra slot aan de binnenkant van je deur is ook altijd ideaal en misschien wel aangeraden. Ook bij de ramen kun je dit perfect toepassen.

  Verwijder neuswiel

  Je kan ook altijd het neuswiel verwijderen wanneer hij op zijn steunders staat. Zo wordt wegrijden met de caravan moeilijker. En al zeker als je de dissel dicht tegen een muur of boom zet. Als je vast op een camping staat, kan je er zelfs aan denken om de wielen weg te halen. Dan ben je helemaal zeker. Al zouden wij dit echter enkel doen als hij een vaste staanplaats heeft.

  Extra gadgets

  Je kan natuurlijk ook altijd een wielklem kopen, al vinden wij dit tegenwoordig niet meer zo te vertrouwen. Je kan beter een alarmsysteem aanschaffen dat indringing en verplaatsen van een caravan signaleert. Of eentje dat je tegen gassen waarschuwt die tijdens het slapen in de caravan zouden gespoten kunnen worden (dit gebeurt echt!). Wat ook een handig gadget is en wat wij gebruiken, is een volgsysteem. Door het plaatsen van zenders in je caravan en verbinding met je gsm, kan je bij diefstal gemakkelijk je caravan lokaliseren. Heel efficiรซnt!

  Zelf nog tips tegen diefstal?

  Zelf nog tips tegen diefstal? Laat ze ons dan zeker weten in de comments. Want hoe meer tips er zijn, hoe meer we elkaar kunnen helpen tegen diefstal! Zoek je nog meer tips, kijk dan zeker even bij onze nuttige tips.

  Natuurlijk kan je ons ook volgen op Facebook, Instagram en Pinterest.

  Volgende week dinsdag meer leuke reistips! Tot dan.

  Comments

  • 23 januari 2018

   nog nooit met een caravan op vakantie geweest maar al ik het ooit ga doen, ik weet nu hoe ik het veilig houd ๐Ÿ™‚

   reply
  • 24 januari 2018

   Super handige tips al ben ik zelf wel nog nooit op reis gegaan met de caravan. Het lijkt me wel heel leuk om eens te doen.

   reply
  • 25 januari 2018

   Ik ga nooit met een caravan op vakantie, maar zeker handige tips voor mensen die dat wel doen!

   reply
  • 25 januari 2018

   Triest dat dit soort dingen nodig zijn.. maar helaas.. Ik heb zelf geen caravan maar het lijken me nuttige en handige tips.

   reply
  • stefaanvivant
   25 januari 2018

   Ik zou zo graag is met een caravan op reis gaan! Denk dat dit enorm zalig gevoel moet zijn! Alhoewel dat ik wel niet zou willen dat er een diefstal plaats zal vinden. goede tips!

   reply

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.