Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  De humoristische Documentaire serie : Travels with my Father

  Travels with my Father

  De humoristische Documentaire serie : Travels with my Father

  Jack Whitehall: Travels with my Father

  Travels with my Father is een serie van Jack Whitehall waarin hij samen met zijn vader (Michael) op wereldreis vertrekt. Zijn vader die helemaal niet van reizen houdt, en al zeker niet van vreemde culturen, zorgt voor grappige momenten in de serie. En dat maakt van deze documentaire een humoristische reis. Al zijn er ook ruzies over het eten en accommodaties die voor wat spanningen zorgen. In deze serie zie je ook heel leuke locaties en gewoontes die je in een andere serie over reizen misschien niet zal aantreffen.

  Travels with my Father

  Afleveringen

  Travels with my Father bevat momenteel 1 seizoen van 6 afleveringen, en elke aflevering duurt ongeveer een half uurtje. Hieronder zie je welke steden of landen ze bezoeken per aflevering:

  • 1ste Aflevering  : Bangkok (Thailand)
  • 2de Aflevering  : Bangkok (Thailand)
  • 3de Aflevering  : Phuket (Thailand)
  • 4de 1Aflevering  : Cambodja (Waar ze Angkor Wat bezoeken)
  • 5deAflevering  : Vietnam
  • 6de Aflevering  : Hanoi (Vietnam)

  Onze mening

  Het is een heel leuke serie over reizen dat heel goed aansluit bij onze reisblog. En daarom dus ook bij onze leefwereld. Deze serie brengt de locaties op een heel grappige en leuke manier en laat je ook kennis maken met de lokale gewoontes. Anderzijds zijn sommige scènes duidelijk opgezet spel en niet altijd even spontaan. Maar het blijft een aangename serie om naar te kijken. Of wij deze aanraden? Ja toch wel, maar je moet er voor zijn! En dan vooral voor het soort humor dat soms gebruikt wordt. Wij kijken alvast uit naar een volgend seizoen in een ander continent.

  Trailer

   

   

  Netflix

  Toch liever iets anders? Dan je kan eens kijken wat er allemaal nieuw is op Netflix in december.  Of in onze categorie Netflix, waar je een verzameling aan leuke series terug vindt. Ook kan je ons altijd volgen op pinterest. Laat in de comments zeker weten wat jij van deze serie vindt.

   

  Comments

  • 28 december 2017

   Ik ken deze serie nog niet. Tof dat ie op netflix staat. Ik ga ‘m zeker kijken! Ben toe aan een nieuwe serie dus perfecte timing 😉

   reply
  • 28 december 2017

   Ik ken deze serie helemaal niet, maar ik word wel nieuwsgierig nu 🙂 misschien ga ik wel een aflevering kijken!

   reply
  • 29 december 2017

   Wat een leuke tip! Ik ga hem zeker checken. Mijn vader is op een gedeelte van mijn wereldreis mee gegaan (1 maand) Ik ben benieuwd of het herkenbaar is! Bedankt voor de tip! 🙂

   reply
  • 29 december 2017

   Op reis met een vader die niet van reizen houdt…tja, dat is al een grappige uitgangssituatie. Ik had nog nooit van de serie gehoord. Maar ik ga eerlijk gezegd liever zelf op reis dan naar series over reizen te kijken 😄✈️. Een prettig eindejaar nog!

   reply
  • 29 december 2017

   Ooh dit ga ik eens checken op Netflix! Ik vind Jack Whitehall wel grappig altijd als hij in de Graham Norton show zit. Dank je wel voor de tip 🙂

   reply
  • 29 december 2017

   Ik had er nog nooit van gehoord, maar ben wel nieuwsgierig geworden. Zal even moeten wachten tot we thuis zijn. Op reis kijken we nooit tv of Netflix.

   reply
  • stefaanvivant
   31 december 2017

   Ik heb sinds kort ook Netflix en al volledig verslaafd! 🙂
   Ik ga deze ook zeker is checken! 🙂

   reply
  • 3 januari 2018

   Haha dit klinkt vet! Ik zal ‘m op ons lijstje zetten 🙂 In hoeverre is het geacteerd?

   reply

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.