Verhaal

Troy Fall of a City gaat over Paris, de zoon van een schaapsherder, die tijdens een gevecht er achter komt dat hij niet de zoon van een schaapsherder is maar van de koning van Troy. Wat hem dus de prins van Troy maakt. Maar voor hij dit ontdekt, krijgt hij eerst nog een keuze van de goden tussen macht of de mooiste vrouw ter wereld. En door dat laatste te kiezen zal alles veranderen, en dan vooral de voor de mensen van Troy. Want op zijn eerste buitenlandse zakenreis als prins, komt hij de mooiste vrouw ter wereld tegen, Helena. Alleen is zij geen vrijgezel maar de vrouw van een machtige Griek. Wanneer Helena toch beslist om met Paris mee te gaan uit liefde zonder dat haar man het weet, breekt er een oorlog van ongeziene aard uit waar er zware offers gemaakt worden zoals het vermoorden van eigen kinderen. Zal het de stad Troy lukken om te overleven en zal de liefde tussen Paris en Helena sterk genoeg zijn?

Troy Fall of a City Gezin

Afleveringen

Van Troy Fall of a City bestaat er één seizoen van 8 afleveringen, en elke aflevering duurt ongeveer 60 minuten. Het lijkt ons echter sterk dat er nog een tweede seizoen komt van deze serie. Maar je weet het natuurlijk nooit zeker.

Onze mening

Troy Fall of a City is een serie waar er redelijk veel slachtpartijen zijn en omdat wij daar iets minder van houden, is deze serie iets minder voor ons. Maar als je daar van houdt in een serie, dan moet je deze wel bekijken. Het is een serie die je van soort scènes wat kan vergelijken met Spartacus en Game of Thrones, maar volgens ons kwalitatief iets minder. Want er is wel entertainment, met top beelden en acteurs, die hun personage echt tot leven brengen. Al moeten we er wel bij zeggen dat de personages wel wat diepte missen. Je merkt dat er oude dingen spelen waarvan je eigenlijk nooit te weten komt wat het eigenlijk is en dat is natuurlijk spijtig. Wij hebben wat het gevoel dat deze serie echt maximum in 8 afleveringen gemaakt moest worden. Terwijl er toch nog veel mogelijkheden waren. Maar hou je van een korte, gewelddadige en spannende series en vooral van de Romeinse tijd, dan is deze serie zeker wel iets voor jou!

Trailer Troy Fall of a City

Jouw mening?

En wat is jouw mening over Troy Fall of a City? Laat het ons zeker weten in de comments of op onze Facebook-Pagina!

Deze serie toch niets voor jou? Kijk dan ook eens in onze lijst met beste en slechtste serie’s die wij op Netflix al zagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.