Verhaal

Ultimate Beastmaster is een serie die sinds kort te zien is op Netflix. Het is niet echt een serie zoals vele andere Netflix-series. Het vertelt geen verhaal maar toont een wedstrijd tussen landen die strijden om de titel van ‘Ultimate Beastmaster’. Per land doen er een aantal kandidaten mee voor deze felbegeerde titel. De proeven die zij moeten doorstaan, zijn van een spectaculair niveau. De kandidaten doen indrukwekkende en heldhaftige toeren. Het is vooral een mix van spierkracht, doorzettingsvermogen en talent die je nodig hebt om tot Ultimate Beastmaster gekroond te worden. Alleen de allerbeste sportmannen en -vrouwen ter wereld, zoals bijvoorbeeld voormalige olympische kampioenen en muurklimmers, kunnen hieraan deelnemen. Wat je in deze serie ziet is acrobatie, spierkracht en techniek van de hoogste plank. En dat is nodig, want het parcours dat de kandidaten moeten afleggen is alleen weggelegd voor de aller besten.

Afleveringen

Ultimate Beastmaster telt 2 seizoenen met telkens 10 afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer een uur en verloopt volgens fases. De eerste aflevering is fase 1 in de wedstrijd en aflevering 10 is de finale die telkens gaat tussen de 2 beste kandidaten van dit seizoen. Elke aflevering is spectaculair, maar naarmate je aflevering 10 nadert, wordt het pas echt spannend.

Ultimate Beastmaster Trailer

 

Iets voor jou?

Hou jij wel van indrukwekkende sportseries en heldhaftige toeren? Dan moet je deze serie zeker kijken! Je kan hier meteen beginnen kijken.

Hou je liever je beide voeten op de grond en kijk je liever naar iets anders? Dan kan je tussen onze Netflix-lijst neuzen om een serie naar jouw voorkeur te kijken. Veel kijkplezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.