Net zoals vorig jaar, staan wij ook dit jaar op het Vakantiesalon in Antwerpen 2019. Dit jaar vindt het Vakantiesalon plaats van donderdag 24 januari tot en met zondag 27 januari. Ieder jaar is het er een gezellige belevenis die je heel wat inspiratie en informatie geeft voor je aanstaande reizen. Wil je al lang een roadtrip maken of staat een cruise op je verlanglijstje? Je vindt jouw ideale reis op maat op het Vakantiesalon!

Wedstrijdformulier

Onze stand van Roadtrippers of the Sun kan je vinden bij de bloggerszone waar we je graag gratis reisadvies en wat meer uitleg over onze blog en onze voorbije reizen geven. We geven ook een gratis lezing over ons geliefde Mexico. Indien je graag naar dit event komt, kan dat misschien helemaal gratis als je nu je kans waagt om een duo-ticket te winnen! We geven in totaal 5 duo-tickets weg. Waag snel je kans!

Voorwaarden

Het enige wat jij zeker moet doen om te winnen is ons volgen op Facebook en het bovenstaande wedstrijdformulier invullen. Zorg dat alle stappen correct ingevuld zijn want anders kunnen we jou niet contacteren als je gewonnen hebt.

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 19 januari. De winnaar wordt op zondag 20 januari bekend gemaakt. De gewonnen tickets kunnen op elke dag van het Vakantiesalon gebruikt worden. Ze zijn dus niet dag-gebonden. Je hebt met je duo-ticket eenmalig toegang tot het Vakantiesalon in Antwerpen 2019 voor 2 personen. Zo kan jij kiezen op welke dag je het liefste komt. En je kan een vriend(in) of familielid meenemen.

Jij komt toch ook naar het vakantiesalon in Antwerpen 2019?

We hopen van harte dat ook jij naar het Vakantiesalon in Antwerpen komt. Zelfs als je geen duo-ticket hebt gewonnen, is het zeker de moeite om even naar Antwerpen te komen. We wensen je in ieder geval veel succes met onze winactie en hopelijk zien we jou passeren aan onze stand! Ook vorig jaar waren wij aanwezig en mochten wij deze prijs weg geven.

Bezoek ons op het vakantiesalon 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.