Vakantiesalon in Antwerpen

3 Redenen waarom je naar het Vakantiesalon in Antwerpen moet gaan

49 comments

Van 25 tot 28 januari 2018 vindt de 40e editie van het Vakantiesalon in Antwerpen Expo plaats. Met zijn 400 exposanten is dit de grootste vakantiebeurs van België en wij staan er dit jaar ook op! Het Vakantiesalon is de ideale plek om inspiratie op te doen voor je volgende reis. Het is een plek waar elke reiziger zijn gading vindt. Zowel avontuurlijke solo-reizigers als gezinsreizigers hebben er tal van mogelijkheden. Je kan er de beste deals scoren voor je vakantie, en dat is op zich al de moeite om er naartoe te gaan.

1. Voor ieder wat wils

Het Vakantiesalon is opgedeeld in verschillende zones. Zo heb je er Activityland voor de actieve reiziger. Hier kan je alle soorten actieve vakanties vinden. Verder heb je ook nog B&B-land waar je kennis kan maken met uitbaters van verschillende B&B’s en Campingland, Cruiseland en Motorland voor de liefhebbers van dit soort reizen. Daarnaast is er de Bloggerszone te vinden met allemaal getalenteerde bloggers die schrijven over hun passie: reizen. Vele bloggers hebben al enige ervaring met reizen en  reistips en kunnen je dus zeer nuttige informatie geven. In Homeland kan je leuke deals vinden voor vakanties en weekendjes weg in eigen land. Tot slot is er ook een zone van Ecotoerisme. Deze zone is geschikt voor mensen die zich graag inzetten voor een mooiere wereld. Je vindt er bijvoorbeeld vrijwilligerswerk dat perfect bij jou past.  Verder is er heel wat animatie voorzien, zoals bijvoorbeeld een escape-room en een podium waar je naar internationale dansen kan kijken. Dit jaar zijn er ook workshops van verschillende standen over een bepaald thema. Kortom, voor iedere reiziger is er op het Vakantiesalon  in Antwerpen een interessante zone!

2. De beste deals

Op het Vakantiesalon krijg je inspiratie voor je volgende reisbestemming. Je vindt er ongetwijfeld jou ideale vakantiebestemming. Daarnaast kan je, door de hulp van de professionele exposanten, de beste formule vinden voor jou droomvakantie. Door te zoeken, te praten en te vergelijken vind je de beste deal voor jou vakantie. Je kan eveneens proberen om mee te doen met de verschillende acties die bepaalde exposanten voorstellen en wie weet win jij je volgende vakantie wel gewoon!

3. Win-acties

Op het Vakantiesalon kan je ons, Roadtrippers of the Sun, ook terugvinden op de Bloggerszone waar je ons al je vragen kan stellen en een unieke kijk kan nemen op onze website en ons inspiratieboek. Als dat nog niet genoeg is, kan je bij ons ook een mand winnen met allemaal leuke hebbedingen die je op reis kan gebruiken. Zeker de moeite waard om eens bij ons te passeren dus!

Gratis naar het vakantiesalon in Antwerpen

Kijk voor meer informatie op de website van het Vakantiesalon in Antwerpen. Binnenkort geven wij ook 10 tickets weg voor het Vakantiesalon. Blijf onze pagina dus zeker in het oog houden! Wie weet ga jij dan gratis naar het leukste vakantie-evenement van het jaar!

 

 

49 comments on “3 Redenen waarom je naar het Vakantiesalon in Antwerpen moet gaan”

  1. Leuk dat jullie je plaatsje daar ook hebben! Véél succes! Misschien kan je wel veel super leuke samenwerkingen sluiten voor de toekomst 🙂

  2. Ah, de Belgische variant van de vakantiebeurs in Utrecht? Het klinkt in ieder geval heel gevarieerd en leuk. Op dit moment zijn we al maanden bezig een fijne vakantie te regelen. Met een kleuter is dat toch wel een dingetje. Ik houd niet van all inclusieve, liever heb ik een vakantiewoning maar omdat het vorig jaar qua kosten echt te gek werd (vakantiewoning is leuk. Maar huurauto kwam erbij. Ontbijt, lunch, diner, strandbedjes, drankjes) gaan we nu toch eens all inclusive (maar dan kleinschalig proberen). Denk ik…

    1. Dat kan je ook doen, al zijn er wel leuke extra’s op een vakantiebeurs die je op het internet niet (snel) vindt. Je kan er ook babbeltjes doen met eigenaars van hotels/B&B’s en zo goede deals afsluiten. Je betaalt er sowieso een eerlijkere prijs dan vaak op het internet het geval is 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.