Op vakantie in oktober, is dat wel mogelijk? Heb je dan geen slecht weer? Het antwoord is simpel. Natuurlijk kan je op vakantie in oktober! Er zijn zelfs meer dan 70 landen waar je het best in oktober naar toe kan. En die 70 landen bespreken we hier met jou. Deze lijst is alfabetisch opgesteld.

Waar op vakantie in oktober?

Albanië

Albanië is misschien is vooral gekend voor zijn prachtige natuur en gastvrije bevolking. En dat ondanks de armoede die er toch nog altijd heerst. Maar daarvoor ga je natuurlijk niet naar dit land. Je gaat naar dit land voor de prachtige stranden, de ongerepte natuur in de Albanese Alpen of je kan er de ruïnes van Butrint ontdekken. Hoewel september misschien nog een iets betere maand is om dit te doen kan dit ook perfect in oktober.

Australië (tropische en midden Australië)

Hoewel het zuiden van Australië vooral van december tot maart te bezoeken is, kan je het tropische noorden en midden van Australië perfect bezoeken in oktober. Iets waar je geen spijt van zal hebben want ook Australië heeft zoveel mooie en ongerepte natuur te bieden. Een roadtrip van het noorden naar bendeden toe is dus zeker een goed idee!

Azerbeidzjan

Azerbeidzjan is misschien niet de meest toeristische regio maar wel de ideale plek voor een vakantie in oktober. Je zal in deze periode een heerlijke temperatuur hebben met weinig neerslag. Wat ideaal is om bijvoorbeeld de mooie stad Baku of de moddervulkanen te bezoeken. Iets wat Tom Waes al eerder deed met zijn programma reizen Waes. Treed jij in zijn voetsporen binnenkort?

Bangladesh

Dit land gelegen in Zuid-Azië en buurland van India is perfect te bezoeken in deze periode door de aangename temperaturen en het mooie weer. Wat deze bestemming daarnaast interessant maakt, is de prijs. Want reizen doorheen Bangladesh is spotgoedkoop. Een stop in de jungle van Sundarban en een bezoek aan één van de vele theeplantages maken een reis naar dit land een unieke ervaring.

Bhutan

Ook Bhutan is een ideale bestemming voor een vakantie in oktober. Want hoewel dit land in het Himalaya-gebergte er alles aan doet om geen massatoerisme te verkrijgen, zal een trip door dit land een onvergetelijke beleving zijn. Waar je echt dichter bij de natuur komt en een vibe terugvindt die je nergens anders zal terugvinden. Het enige nadeel aan Bhutan is de kostprijs, want deze is vrij hoog.

Bolivia

Hoewel de temperaturen wat lager zijn in oktober is dit toch de ideale maand om dit land te bezoeken. Want deze maand is aanzienlijk droger dan andere (warmere) maanden. Ideaal dus om één van de prachtige bergen, meren of regenwouden te gaan bezoeken. Of je kan op bezoek gaan bij een echte indianenstam of genieten van één van de prachtige uitzichten dat dit land rijk is. En wat denk je van een wild dier spotten? Want ook dat kan in het prachtige Bolivia.

Bulgarije

Ook Bulgarije is in oktober nog perfect te doen, al is misschien een september nog iets meer geschikt. Zeker voor een bezoek aan Sunny Beach is het misschien wat laat. Maar een bezoek aan de mooie stad Sofia of het Monestry behoort zeker nog tot de mogelijkheden.

Wat te doen in Sofia

Canada (niet het noorden)

Of wat dacht je van Canada als vakantiebestemming in oktober? Want dit is, op het Noorden van het land na, nog perfect mogelijk. De temperatuur ligt dan misschien wel niet meer zo hoog als in de zomer. Maar dat maakt het volgens ons juist aangenamer. Zeker als je enkele wandelingen op het programma zet.

Kaapverdië

Een warme zon, palmbomen en een heerlijke cocktail in de hand. Iets wat in oktober perfect kan in Kaapverdië. Want met gemiddelde temperaturen van 32 graden kan je dit echt de ideale strandvakantie noemen. Eén van de populairste en bekendste plekken in Kaapverdië is toch wel Boa Vista en Cidade Velha dat op de Unesco Werelderfgoed lijst staat. Deze bestemming is ook gemakkelijk te bereiken vanuit België en Nederland.

China

Ooit al de Chinese Muur willen bezoeken of zou je eens steden als Beijing of Hongkong willen bezoeken? Dan is oktober daar de ideale maand voor, toch qua weer. Want de kostprijs van een vlucht is vaak niet zo goedkoop. Voor een goedkoop ticket moet je zeker eens een kijkje nemen op Skyscanner.

Comoren en Mayotte

De Comoren en Mayotte eilanden zijn bij het grote publiek misschien niet meteen gekend. Maar dat maakt deze eilanden in de Indische Oceaan ten noorden van Madagascar niet minder mooi. Want deze eilanden die door een vulkaan zijn ontstaan, zijn daardoor zeer vruchtbaar. Hierdoor heb je een mooie en unieke variëteit aan fauna en flora. Deze eilanden kennen echter weinig toerisme. Daarom zal aan een bezoek aan de De Comoren en Mayotte eilanden zeer duur zijn en moeilijker te regelen.

Congo

Ook Congo is een ideale vakantiebestemming in oktober als je naar de temperaturen kijkt. Echter moet je vooraf wel goed uitstippelen wat veilig is en vooral ook bereikbaar. Want Congo kent geen wegennetwerk als pakweg Zuid-Afrika. Voor een goede update omtrent Congo kan je hier altijd eens een kijkje nemen.

Cookeilanden

Nog een zonnige strandbestemming in oktober zijn de Cookeilanden. Want op deze 15 eilanden in de zuidelijke Stille Oceaan lijk je wel in het paradijs beland te zijn. Het enige nadeel aan deze eilanden is de vliegtijd. Je moet namelijk iets meer dan 21 uur vliegen naar deze bestemming. Je moet er dus iets voor over hebben.

Kroatië

Kroatië bezoeken in oktober is vooral goed om het massatoerisme van de zomermaanden te ontlopen. Daarnaast is de temperatuur met nog enkele zonnige dagen zeker nog aangenaam. Ook financieel is deze maand interessant. Want naast de vliegtickets zal de accommodatie ook een pak goedkoper zijn.

Cyprus

Ga je voor de cultuur en stranden naar Cyprus, dan is oktober de ideale maand. De temperaturen zijn er veel aangenamer en het toerisme is er minder groot dan in de zomer. Wat ook goed is voor het kostenplaatje. Het grote voordeel van Cyprus is dat je niet zo ver moet vliegen voor wat zon. De ideale plek voor een vakantie in oktober dus!

Ecuador

Dit land in Zuid-Amerika is zeker een aanrader voor de avonturiers onder ons. Want dit land heeft met zijn vulkanen, het Andesgebergte, indianenstammen en het regenwoud heel wat te bieden. Zo kan je bijvoorbeeld een rafting doen op één van de talrijke rivieren. Voor de Galapagos eilanden dat een deel is van Ecuador wacht je beter wel tot de maanden februari tot mei.

Egypte

Een vakantie in oktober naar Egypte is ideaal om de warme en droge zomermaanden te vermijden. En de koude maanden ontloop je zo ook. Al vallen die wintermaanden wel mee, met vooral koude nachten. Ook het toerisme in deze periode is minder. Wat de kostprijs ook doet dalen. Een leuk extra voordeel.

Eritrea (momenteel niet veilig)

Dit land gelegen in Noord-Afrika is qua weer en temperatuur ideaal te bezoeken in oktober. Maar is momenteel bijna tot niet toegankelijk voor toeristen. Dit wordt dan ook momenteel afgeraden door Buitenlandse Zaken. Voor de stand van zaken die up to date is kan je altijd eens hier kijken.

Ethiopië

Ethiopië is een land met vele gezichten en religies wat dit land heel interessant maakt. Daarnaast kan je hier nog het echt en ongerept Afrika terugvinden. Eén van de vakantiebestemmingen voor oktober als je het aan ons vraagt. Want de temperaturen en de regenval zijn ideaal in deze maand.

Falklandeilanden

Ook de Falklandeilanden is een eilandengroep die minder bekend is bij ons. Deze eilandengroep die dicht bij Argentinië ligt is een unieke prachtige plek om oktober door te brengen. Want naast de mooie natuur en leuke stranden heb je hier ook een heel deel cultuur en geschiedenis. Want op deze eilanden was er in het verleden een hele oorlog tussen Argentinië en Engeland. Iets wat deze eilanden voor altijd veranderd heeft.

Guyana

Guyana is een land dat vanboven in Zuid-Amerika gelegen is. Het is vooral bekend voor zijn ongelooflijke fauna en flora. Je kan hier dan ook een heel deel exotische dieren spotten in vrije natuur. En het goede nieuws: oktober is daar de perfecte maand voor. Dit omdat de neerslag in deze maand aanzienlijk lager is dan in de andere maanden.

Hongarije

Hongarije het land van de Donau is perfect te bezoeken in oktober. Want je zal hier minder toeristen tegenkomen en ook aangename temperaturen ervaren. Ga jij op citytrip naar Boedapest?

Iran

Iran is de laatste jaren serieus aan het investeren in toerisme en dat werpt zijn vruchten ook af. Want jaarlijks trekken er meer en meer toeristen naar het land met prachtige architectuur, mooie uitzichten en een heerlijke keuken. Daarnaast zijn de mensen hier heel gastvrij omdat zij nog geen massatoerisme kennen. De ideale vakantie voor deze maand.

Kenia

Eén van de landen op onze bucketlist is ongetwijfeld Kenia. Want volgens ons is er niks leukers dan een safari door de ongerepte natuur. En het voordeel aan Kenia is, het hoeft niet zoveel te kosten in vergelijking met buurland Tanzania. Het voordeel van een vakantie in oktober in Kenia is dat je net buiten het regenseizoen gaat.

Leeuwin in Zuid-Afrika. Op vakantie in oktober

Kiribati

Blauwer dan de zee die rond het koraaleiland Kiribati ligt, ga je volgens ons niet vinden. En hoewel dit land vrij arm is en afhankelijk van andere landen kan je hier toch genieten in één van de talrijke resorts. Dit land heeft helaas ook een mindere geschiedenis. Want de oorlog tussen Japan en de Verenigde-Staten heeft flink wat schade aangericht aan dit eiland. En dat is op sommige delen nog flink zichtbaar.

Laos (midden oktober)

Laos is vooral populair bij backpackers of mensen die op hun budget letten. Want dit land in Azië is zeer goedkoop om door te reizen. En natuurlijk ook wondermooi met zijn natuur en gastvrijheid. Reis echter wel pas vanaf midden oktober naar dit land. Vóór deze periode heb je namelijk nog kans om in het regenseizoen terecht te komen. En dat is iets wat je niet wil in Azië.

Lesotho

Lesotho is een klein land dat volledig omsloten is door Zuid-Afrika. Bij een vakantie in oktober aan dit land zal je vooral de lente meemaken. De periode dat Lesotho op zijn mooist is. Wijzelf vinden een bezoek aan dit land overbodig als je Zuid-Afrika doet. Maar dat is voor iedereen natuurlijk anders.

Madagaskar

Ook Madagaskar is een droombestemming die perfect te doen is in oktober. Dit land heeft ook een unieke fauna en flora en dat komt vooral omdat dit eiland zichzelf heeft kunnen ontwikkelen. Zonder enige invloed van de rest van Afrika. Oktober is de ideale maand omdat je dan veel van de planten in bloei zal zien staan. Dit is echter wel een drukke periode qua toerisme.

Mali (niet de beste veiligheid)

Hoewel er momenteel heel wat groepsreizen naar Mali worden aangeboden, wordt er door het ministerie van Buitenlandse Zaken wel afgeraden om naar delen van dit land af te zakken. Moest dit in de toekomst terug worden opgeheven dan is oktober de ideale maand om naar dit land af te zakken. De temperaturen zijn er dan ideaal.

Mauritius

Mauritius is momenteel misschien één van de bekendste vakantiebestemmingen in oktober. Want dit prachtige eiland, dat in de Indische Oceaan gelegen is, heeft dan ook alles waar je maar van kan dromen. Een prachtige groene natuur en een wondermooie zee. Het enige nadeel is zijn populariteit. Dat zorgt voor massatoerisme en een iets hogere prijs dan zijn concurrenten.

Mexico

De absolute aanrader voor een vakantie in oktober is volgens ons Mexico. Het land van tequila, sombrero’s, taco’s en en ongelofelijke gastvrijheid. Wat deze periode zo perfect maakt is naast het goede weer ook de feestdag Dia de los Muertos die in deze maand voorbereid wordt. Bij een bezoek naar Mexico moet je zeker een stop maken in Guanajuato en het kleine, onbekende maar wondermooie Sayulita.

Prachtige straat in Mexico

Micronesia

Nog een onbekende eilandengroep die prachtig is, is Micronesia in Oceanië. Dit land dat opgebouwd is uit vulkanen en atollen van koraal mag je echt heel klein noemen. Want met al zijn kleine eilanden is dit land kleiner dan Luxemburg. Voor dit land moet je wel wat over hebben. En niet alleen financieel, want ook je reistijd is aanzienlijk. Je zal meerdere dagen en vluchten nodig hebben om hier te geraken.

Monaco

Het vorstendom Monaco is één van de meest luxueuze plaatsen in de wereld. Een bezoek in de maand oktober maakt dit zeker niet goedkoper. Wel zal het weer er aangenamer zijn dan in volle zomer.

Marokko

Voor min of meer draagbare temperaturen is een vakantie in oktober voor Marokko misschien wel één van de beste periodes. Ook de prijs zal veel lager liggen dan in vol seizoen. Een citytrip naar Marrakech of een trektocht door de Sahara is dus zeker een aanrader.

Marokko Afrika. Vakantie in oktober

Nauru

Het is wel al duidelijk aan deze lijst dat het werelddeel Oceanië altijd een goed idee is voor een vakantie in oktober. Het weer is hier dan ook perfect in deze periode. Dus ook op het eiland Nauru wat op twee na het kleinste land ter wereld is. Veel toerisme heb je hier dus niet. Een reis naar dit land zal wel een unieke ervaring zijn. Dat staat vast.

Nepal

Nepal een land in het Himalaya-gebergte dat vooral gekend is door zijn cultuur. Maar is ook uitermate geschikt voor de avonturiers die hier aan trekking willen doen. Een reis naar Nepal is helaas niet goedkoop. Oktober is de beste maand om dit te bezoeken vanwege zijn aangename temperaturen.

Nieuw-Caledonië

Nieuw-Caledonië is niet echt een land maar eerder een overzees gebiedsdeel van Frankrijk en is gelegen in Oceanië. En is in één woord te beschrijven: Wondermooi! En niet alleen aan land maar ook in het water. Met enkele indrukwekkende koraalriffen en mooi lagunes. Oktober is één van de ideale momenten om dit eiland te bezoeken omdat je dan net buiten het regenseizoen gaat. Een maand later en je hebt regen, veel regen!

Niger (momenteel niet veilig)

Niger is één van de armste gebieden van de wereld en dat zorgt er ook voor dat sommige gebieden momenteel niet echt toegankelijk zijn. Het wordt dan ook afgeraden door de dienst Buitenlandse Zaken. Als dit in de toekomst veranderd dan is oktober zeker de ideale maand om dit te doen. Wil je een update over de veiligheid? Kijk dan zeker even hier.

Noord-Korea

Noord-Korea lijkt misschien een moeilijk te bezoeken land, maar dat valt uiteindelijk wel goed mee. Alleen een gids onderweg meenemen is verplicht. Je kan dit zelf regelen via de overheid of je kan een groepsreis boeken. De beste periode om dat te doen qua weer is oktober. Let wel op! Een reis naar Noord-Korea is niet goedkoop.

Oman

In oktober kan je in Oman een aangenamere temperatuur terugvinden dan in de zomer. Want de zomer in Oman kan wel warm worden met temperaturen tot wel 43 graden. Daarnaast heeft Oman ook ongelooflijk veel te bieden. Gaande van een boeiende cultuur tot luxueuze gebouwen waar de lokale bevolking enorm trots op is.

Filipijnen

De Filipijnen met zijn prachtige stranden en natuur moeten we jou niet meer voorstellen. Oktober is de ideale reismaand voor de Filipijnen want dit is de maand dat het droogseizoen begint dat dan duurt tot de maand mei.

Roemenië

Ook Roemenië is perfect als vakantiebestemming in oktober. Met aangenaam weer dat ideaal is om een hike te doen door de prachtige natuur dat dit land rijk is. Of wat dacht je van een bezoek aan het kasteel van Dracula?

De Samoa-eilanden

De Samoa-eilanden zijn van vulkanische oorsprong en worden vooral herkent door de ruige dik-begroeide bergkliffen. Wat deze eilanden zo uniek maakt. Het enige nadeel dat dit tropische paradijs heeft is de bereikbaarheid. Je zal er namelijk heel wat voor over moeten hebben om deze eilandengroep te bereiken. Zowel fysiek als financieel. Wat je er dan weer voor in de plaats krijgt is een geweldige ervaring!

Seychellen

De Seychellen in Afrika spreken tot de verbeelding. Prachtige witte stranden en een mooie blauwe zee vormen het landschap. Dat oktober de laatste maand is dat je deze in aangename temperaturen kan bezoeken is dan weer niet echt geweten. Want van november krijg je hier subtropische warme dagen die minder aangenaam zijn.

Singapore

Iedereen kent wel de prachtige en luxueuze beelden van Singapore. Dit land kan je dus ook best bezoeken in deze maand. Dit om het regenseizoen te vermijden en toch nog aangename temperaturen te ervaren. Ook zal de prijs voor een accommodatie in oktober iets lager liggen.

Zuid-Afrika

Hoewel Zuid-Afrika het hele jaar door perfect te bezoeken is, is oktober toch de mooiste en meest aangename maand om dit te doen. Dit omdat de lente dan volop bezig is. En dan is Zuid-Afrika absoluut op zijn best, met pasgeboren dieren en alle planten in bloei. Een bezoek aan Kaapstad is volgens ons zeker een aanrader. Allen op vakantie naar Kaapstad in oktober!

Camps Bay. Een ideale vakantiebestemming in oktober

Zuid-Korea

Zuid-Korea is natuurlijk veel toegankelijker dan zijn buur in het Noorden. En ook oktober is daar de perfecte maand voor. Je vermijdt namelijk de koude winter maar ook regen en tyfoon seizoen. Perfect dus voor een citytrip naar de hoofdstad Seoel.

Soedan

Nog zo’n avontuurlijke bestemming voor deze maand is het Afrikaanse land Soedan. Je moet hier namelijk door de woestijn reizen als je van A naar B moet. En onderweg heb je de kans op een indrukwekkende tempel of een overblijfsel van de Egyptenaren tegen te komen.

Suriname

Suriname wordt soms wel een van de mooiste landen van Zuid-Amerika genoemd. En in die stelling zit wel iets. Want ook dit land heeft een enorme diversiteit aan natuur. Het tropische regenwoud is hier dan ook nog voor 80 procent volledig intact. En alleen dat al is in deze tijden uniek. Een vakantie in oktober in dit paradijs is perfect mogelijk. Het is dan namelijk een vrij droge periode.

Swaziland

Swaziland in Afrika is een totaal plaatje. Je hebt er een enorme cultuur met authentieke stammen. Een prachtige natuur en een enorme kans op het spotten van wild in één van de vele natuurparken dat dit land rijk is. Een ideale bestemming dus! Zeker omdat de temperaturen meer dan aangenaam zijn deze maand. Check vooraf of dit land als veilig gezien wordt en welke vaccinaties je nodig hebt.

Frans-Polynesië

Wie droomt er nu niet van een vakantie op de eilanden Tahiti en Bora Bora? Iedereen toch? Je kan deze beide eilanden terugvinden in Frans-Polynesië. Wil je tot rust komen en aan niets anders denken dan vakantie? Dan moet je zeker naar deze eilanden. Let wel op, een reis naar Frans-Polynesië is niet goedkoop.

Taiwan

Taiwan wordt misschien niet zo snel gezien als vakantiebestemming om naar toe te reizen. Toch heeft dit laat wat te bieden met mooie indrukwekkende gebouwen en tempels. En een adembenemende natuur. Taiwan wordt soms wel eens het meest veilige land van Azië genoemd. Ideaal als reisbestemming in oktober dus, ook omdat het weer ideaal is in deze periode.

Tadzjikistan

Tadzjikistan is misschien niet zo’n bekend land. En zelf een reis plannen naar deze regio is misschien niet aangeraden. Een reisorganisatie is een veel beter idee. Dit omdat dit land nog altijd bezaait is met landmijnen. Weten waar je wel en niet mag komen is dus heel belangrijk! Deze landmijnen moeten jou er niet van weerhouden om naar dit land af te zakken. Want Taiwan heeft veel te bieden met zijn bijna ongerepte natuur.

Tanzania

Tanzania behoort met zekerheid tot één van de mooiste landen in de wereld. De natuur en diversiteit aan dieren die je hier terugvindt ga je bijna nergens anders terugvinden. Ook hier is het net als in Zuid-Afrika lente in oktober. Wat Tanzania nog eens dubbel zo mooi maakt. Wil je genieten van een blauwe zee? Dan in het eiland Zanzibar daar de ideale oplossing voor.

Afrika zonsopkomst

Tonga

Het eiland Tonga is vooral populair bij surfers, want dit land heeft enkele leuke plekjes om deze sport te beoefenen. Daarnaast staat ook vriendschap redelijk centraal op dit eiland. Iedereen is er vriendelijk en je voelt je hier meteen welkom. Ook hier is een vakantie in oktober ideaal door een aangenaam klimaat dat vooral droog is.

Turkije

Voor veel zon maar een aangename temperatuur moet je gewoon in oktober naar Turkije. Daarnaast zal het hier nog goedkoper zijn dan in de zomer. Dit omdat je alle vakantiegangers vermijdt.

Turkmenistan

Turkmenistan is niet meteen een toeristische bestemming en het land is ook zeer ontoegankelijk voor toeristen. En naar onze mening heeft deze bestemming ook niet zoveel bezienswaardigheden. Maar dat is voor iedereen natuurlijk anders. Wil je dus toch gaan dan is oktober daar de perfecte maand voor.

Tuvalu

Tuvalu kent de laatste jaren een serieuze opmars in toerisme. En dat is niet verwonderlijk want dit eiland is een waar paradijs. En een ideale vakantiebestemming voor oktober. Je moet er wel wat over hebben, want er zijn geen rechtstreekse vluchten vanuit België dus je zal wel even onderweg zijn. Wat heb jij over om het paradijs te ontdekken?

Verenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten hebben sinds september 2019 een toeristenvisum aangemaakt en dat is een goed teken. Want dit land heeft qua natuur en cultuur zoveel te bieden. Voor een iets of wat aangename temperatuur kan je best midden oktober deze cultuur en natuur gaan ontdekken.

Oezbekistan

Oezbekistan is de laatste jaren enorm aan het inzetten op toerisme en dat lijkt ook zijn vruchten af te werpen. Wat niet zo verwonderlijk is, want dit land heeft heel wat te bieden. Zoals prachtige tempels maar ook een woestijn met enkele indrukwekkende rivieren. Wordt Oezbekistan jouw vakantiebestemming in oktober? Wij met Roadtrippers of the Sun raden het jou aan.

Vanuatu

Wat Vanuatu zo mooi en uniek maakt is het ontbreken aan toeristen. Dit omdat je er letterlijk naar de andere kant van de wereld voor moet. Beslis je ondanks de afstand om toch te gaan, dan wordt je wel rijkelijk beloond met een uniek vibe. En een prachtige eilandengroep die er onder andere in oktober op zijn best uit ziet.

Vietnam

Dat Vietnam momenteel een echte hype is dat moeten we jou waarschijnlijk niet meer vertellen. Dat oktober dan weer een ideale maand is om dit land te bezoeken is misschien nieuw voor jou. In deze maand vermijd je namelijk het regenseizoen. En ook de temperatuur is dan meer dan aangenaam.

Yemen

Yemen heeft enkele indrukwekkende steden en bouwwerken. Zoals de Shaharah brug en de stad Sana’a. Maar ook een indrukwekkende woestijn en mooie kustlijn. Een leuke en verrassende reis die je kan maken in oktober. Mede door het perfecte klimaat in deze periode.

Zambia

Zambia is bij velen vooral bekend doordat twee van de grootste rivieren van Afrika (de Zambezi en de Congorivier) hun ontstaan hier kennen. Je kan dan ook vanuit Zambia de Victoriavallen bezoeken. Wat veel unieker zal zijn dan uit welk land dan ook omdat bijna niemand dit doet. Zambia is net als zijn buurland Tanzania dus een perfecte vakantiebestemming in oktober.

Zimbabwe

De laatste bestemming voor een vakantie in oktober is Zimbabwe. Dit land in Afrika is misschien niet de populairste bestemming. Maar dat maakt dit land niet minder speciaal. Dit land heeft dan ook één van de 7 natuurlijk wereldwonderen met de Victoria watervallen. En ook een tal van natuurparken zoals het Hwange National Park waar je een heel aantal olifanten kan spotten.

Nog vragen?

Nog vragen omtrent een vakantie in oktober? Laat het ons dan gerust weten in de comments of op onze Facebookpagina. Opzoek naar een bestemming in november? Neem dan gerust hier eens een kijkje.

Waar op vakantie in oktober?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.