TripAdvisor is een app met miljoenen reisbeoordelingen en foto’s en zelfs kaarten. Je vindt er de goedkoopste vliegtickets of de leukste hotels voor de beste prijs. Maar ook waar de leuke activiteiten in de buurt zijn. Of waar je eens lekker kan gaan eten. Je vindt het allemaal in deze applicatie. Ook is er een forum voorzien waar je vragen kan stellen moest je deze niet terug vinden op de app. Je kan natuurlijk zelf ook beoordelingen toevoegen om zo andere mensen iets aan of af te raden. Deze applicatie is volledig gratis te downloaden en te gebruiken.

Hoe werkt het?

Je kan deze applicatie heel gemakkelijk downloaden (niet veel opslag voor nodig). Ook het gebruik van deze app is gemakkelijk. Bovenaan op de homepage geef je de juiste bestemming weer. Daarna geef je aan naar wat je op zoek bent. De app doet de rest. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar vliegtickets? Dan vink je het vliegericoontje aan en dan krijg je alle goedkope vliegtickets naar deze bestemming. Let op! Boeken via deze app gaat niet!

TripAdvisor

Onze mening over tripadvisor

In tegenstelling tot de site van Tripadvisor (waar wij niet meteen voorstander van zijn) is deze applicatie wel een leuke aanvulling aan onze reizen. Al gebruiken wij deze praktisch niet omdat wij niet altijd de meest toeristische plekken willen bezoeken, en dat is wel wat deze applicatie precies weergeeft. Wij luisteren liever naar de locals en wat zij ons aanraden. Ook de prijzen van activiteiten staan op deze app meestal vrij hoog! Je moet in de meeste gevallen rekenen dat je activiteiten aan de helft van de prijs wel kan doen. Maar als je twijfelt tussen een paar toeristische plaatsen of attracties is deze app een echte aanrader die je keuze (waarschijnlijk) gemakkelijker gaat maken.

TravelAdvisor

Via deze link kan je de site al eens bezoeken. Al is deze niet zo goed ontwikkelt als de applicatie. Is deze app niets voor jou? Kijk dan zeker eens hier of er geen andere app jouw interesse wekt.

13 reacties

  1. Wij houden ook van advies van locals, en combineren dat dan met plekken die we op tripadvisor zien passeren en die ons echt aanspreken. Zo zien we bekende maar ook minder bekende toeristische plekken. The best of both worlds!

  2. Dat doen wij ook! Alleen jammer dat vooral de héél bekende toeristische plekken op hun website staan, of je moest ver door scrollen…. Wij houden ook van minder bekende plekjes 🙂

  3. Klinkt handig! Ik gebruik Tripadvisor eigenlijk heel weinig. Ik haal mijn inspiratie meestal van Instagram en blogs, of luister naar wat locals aanraden.
    Toch kan zo’n app natuurlijk geen kwaad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.