The Returned is eigenlijk een heel goede serie. Het is een dramaserie waar verschillende mensen in een stadje uit de dood opstaan. Zelf weten ze niets meer van hun overlijden. Dus voor deze mensen is dit natuurlijk schrikken. Iedereen reageert hier ook anders op. De ene denkt dat hij voorbestemd is voor iets groot, terwijl anderen denken dat ze zijn teruggekeerd om hun leven te verbeteren. Ook is er een mysterieuze jongen van 9 die teruggekeerd is uit de dood maar niet praat en speciale krachten heeft. Deze krachten gebruikt hij helaas op negatieve manieren. Er duikt ook ergens een seriemoordenaar op. Spanning gegarandeerd!

The returned Review

Waarom deze serie dan niet zien?

Deze serie dateert van 2015 en kent helaas geen vervolg. Dit is heel spijtig omdat in seizoen 1 niet alle vragen beantwoord worden, je blijft op je honger zitten. Dus eigenlijk kijk je naar een serie zonder (gesloten) einde. En dat is zeer frustrerend. Moest hier toch ooit een vervolg op gemaakt worden, dan raden wij deze serie zeker aan! Maar momenteel zorgt deze serie bij ons enkel voor frustratie omwille van het open einde. Bij deze, Netflix, maak een vervolg!

Netflix

Je kanย hierย een serie zoeken die bij jou past. Of wil je deze serie toch een kans geven? Dan kan je hier meteen beginnen kijken.

4 reacties

  1. Vond deze serie eerlijk gezegd niet zo goed als verwacht!

    Hierna meteen met ‘Glitch’ begonnen, die een gelijkaardig verhaallijn heeft dan deze. En ‘Glitch’ is zeker een geslaagde serie, dus stukken beter dan deze.

    Ik vond ‘Glitch’ tot nu toe, een ijzersterke serie, en toch wel รฉรฉn van de beste series dat ik tot nu toe heb gezien op Netflix.

    Nu ja niet dat je niet moet kijken naar ‘The Returned’ want zowel het verhaal van ‘The Returned’ als dat van ‘Glitch’, blijft intirigerend, dus ja, doe gewoon zelf de vergelijking ook es, zou ik zeggen…

  2. Ik ben niet aan deze serie begonnen omdat deze vrijwel identiek is aan de serie Resurrection. Ook die serie heeft (naar mijn weten) helaas geen vervolg gekregen.. ๐Ÿ™ Wel een goede serie vond ik!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.