Wat?

De Wat en Hoe Taalgidsen zijn de beste tolken voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met behulp van de woordenlijst achterin. In veel hoofdstukken is een alfabetische lijst van termen opgenomen inclusief duidelijke aanwijzingen voor uitspraak. Bovendien kun je deze gids ook gebruiken als een eerste hulpmiddel bij het leren van de taal. Dit voor een prijs van â‚¬ 6,99.

Wat en hoe taalgidsen review

Waarom je deze taalgids moet hebben?

De wat en hoe taalgidsen is één van de dingen die wij standaard meenemen op onze reizen. Gewoon omdat ze niet zo groot zijn (150 mm x 105 mm x 13 mm). Waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn. En toch alles bevatten wat je nodig hebt. Alle belangrijke dingen die je tijdens je reis nodig hebt, staan in dit kleine boekje. De taal ga je er natuurlijk niet volledig mee leren. Maar het is genoeg om op vakantie een aardig woordje mee te praten of je uit de nood te helpen. Het enige nadeel is dat de vervoegingen in de boekjes minder zijn uitgewerkt. Maar moest dit wel zo zijn dan zou het boekje misschien niet zo compact zijn, wat dan weer net een groot pluspunt is. Kortom, wij zijn fan!

Welke Talen?

Wat en hoe taalgidsen
Wat en hoe taalgidsen
Wat en hoe taalgidsen
Wat en hoe taalgidsen
Wat en hoe taalgidsen, speciale talen
Wat en hoe taalgidsen Roemeens

Waar vind je de Wat en hoe taalgidsen?

Je kan ze via de officiële site van Wat en Hoe Taalgidsen bestellen. Maar je vindt ze ook bij Standaard Boekenwinkel,AsAdventure,Kosmos en Bol.comWaar je ze besteld maakt echter niet veel uit omdat de prijs overal ongeveer dezelfde zal zijn.

Graag horen we ook jullie mening. Welke taalgidsen kunnen jullie aanraden? Welke tools gebruiken jullie om jezelf uit te drukken in een vreemde taal? Misschien gebruiken jullie wel een leuke app. Laat het ons zeker weten in de comment. We zijn benieuwd.

Zoek je iets anders dan deze taalgidsen? Kijk dan zeker eens hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.