Eindelijk

Eindelijk is het zover! Deze maand komt er een vervolg op de populaire serie Stanger Things uit. Toch iets waar wij naar uitkeken na het einde van vorig seizoen. Waar Will Byers op het einde een worm uit hoest en even terug een flits krijgt van de Upside Down. Keert Barb Terug uit de andere wereld? En wat dan met Eleven (El)? Of de politiecommissaris die raar doet? Allemaal vragen waar we nu een antwoord gaan op krijgen. Eindelijk!

Stranger Things

Seizoen 1

Verdwijning

Waar ging het eerste seizoen nu weer over? We frissen je geheugen even op. In het jaar 1983 is er in het stadje Hawkins een verdwijning van de 12 jarige Will Byers. Zijn vrienden Mike, Lucas en Dustin gaan hem de nacht na zijn verdwijning zoeken. Die nacht vinden ze niet Will, maar in plaats daar van vinden ze Eleven. Een meisje van hun leeftijd met magische krachten die niet kan praten. Op een dag wordt het lichaam van will gevonden. Maar zijn moeder wil dit niet geloven. Zij beweert dat ze met will praat via lichtjes. Natuurlijk gelooft niemand haar en verklaart iedereen haar zot.

Jim Hopper

Maar nadat de politieagent Jim Hopper ontdekt dat ze gelijk heeft en dit alles in scène was gezet door de CSI. Gaan ze samen opzoek naar will. Ondertussen zijn de vrienden van will erachter gekomen dat hij vast zit in de Upside Down. Nadat ook de beste vriendin (Barb) van mike zijn zus (Nancy) verdwijnt gaat ook zij samen met de broer van Will op zoek naar de Upside Down. Wanneer ze de poort naar de andere wereld ontdekken vinden ze er ook het monster dat in deze wereld verscholen zit. In de laatste aflevering van  seizoen 1 offert Eleven zich op en doodt het monster. Terwijl op dat moment Will wordt gevonden en terug wordt gebracht naar de gewone wereld.

stranger-things elevenSeizoen 2

In seizoen 2 springen we een jaar vooruit in de tijd. We zijn nu in het jaar 1984. Op het eerste zicht lijkt alles terug zijn normale gang te gaan in het stadje Hawkins. Maar niets is minder waar. Er is immers een dreigende duisternis opkomst die niet veel goeds betekent voor alle inwoners van de stad. Ook zal er in  dit seizoen een nieuw meisje, genaamd Max, te zien zijn. Welke rol zij zal gaan spelen binnen de serie is nog niet bekend.

Trailer Stranger Things 2

 

Fris je graag eerst nog even je geheugen op dan kan je hier meteen beginnen kijken. Wil je ondertussen iets anders zien? Dan kan je hier eens kijken of er niks voor jou bij zit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.