Ken je dit gadget al? Een waterproof tasje voor je smartphone of voor andere waardevolle spullen. Neen? Lees dan hier waarom dit gadget je leven ten goede zal veranderen! Wij kunnen alvast niet meer zonder.

Waterproof tasje?

Een waterproof (smartphone)tasje is een doorzichtig tasje dat vaak te koop is op maat van je telefoon, maar er bestaan ook universele exemplaren. Je kan in bepaalde tasjes ook meer dan alleen je telefoon plaatsen. Zo kan het handig zijn om ook je bankkaarten, cash geld en/of belangrijke reisdocumenten in het tasje te plaatsen. Het tasje heeft het doel om waterbestendig te zijn. Je kan dus moeiteloos je smartphone gebruiken in zee, op het strand, in bad, in de keuken, tijdens watersporten … zonder dat hij schade zal oplopen!

Waterproof tasje

Waarom moet je dit gadget hebben?

Zoals de naam het zegt, is dit tasje waterdicht. Vaak is ook schokbestendig en kan het tegen zand en vuil. Het tasje zorgt er ook voor dat je smartphone geen krassen of andere beschadigingen oploopt. Dit gadget is ook zeer handig in gebruik. Je kan je smartphone gewoon gebruiken door het tasje heen. Bijgevolg kan je onder water foto’s nemen met je smartphone. Hoe leuk is dat?! Je hoeft dus geen dure onderwatercamera meer te kopen. Verder is dit gadget, afhankelijk van het model, voorzien van een handig koortje dat het gemakkelijk maakt om mee te nemen. Wij zien alleen maar voordelen! Wij kunnen dit gadget niet meer missen op onze reizen. Het is echt een must om bij je reisgadgets te rekenen!

Waar kan je dit gadget kopen?

Je kan dit gadget op veel verschillende plaatsen op het internet vinden. Je vindt er een enorm aanbod. Wij verkiezen de modellen van A.S. Adventure, Bol.com en Coolblue. Deze zijn prijs/kwaliteit zeker in orde en zijn snel leverbaar. Deze waterproof (telefoon)tasjes variëren van prijs tussen de 10 en de 20 euro. Er zijn er ook duurdere, maar deze zijn daarom niet beter. We raden dan ook af om er meer dan 20 euro aan te besteden.

En jij een waterproof tasje?

Gebruik jij al een waterproof (smartphone)tasje op reis of gewoon thuis? Of heb jij andere manieren om je smartphone veilig te houden van (water)beschadiging? Laat het ons vooral weten in de comments! Wie weet kunnen we leuke tips uitwisselen.

Als je op zoek bent naar meer gadgets of handige applicaties voor je smartphone, ben je hier ook aan het juiste adres! Wij geven graag veel reistips om je komende reis aangenamer te maken. Hopelijk heb je er iets aan!

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.