Na al het werken en reizen, waren wij toe aan ontspanning van ons lichaam. En voor pure ontspanning gaan wij steeds naar één en hetzelfde adres: Yolande Buekers in Berlingen-Wellen, Limburg. Wij rijden helemaal speciaal van de provincie Antwerpen naar Limburg omdat we weten wat we aan een bezoek aan dit kuurcentrum hebben. Lees hier waarom dit onze favoriete wellness in België is en waarom jij ook een bezoekje kan gebruiken!

Meer dan wellness

Allereerst willen we zeggen dat een bezoek aan Yolande Buekers meer is dan alleen een wellness. Het is een kuur- en wellness-centrum waar vooral het goed voelen in geest en lichaam centraal staat. Mevrouw Buekers ijvert om mensen beter in hun vel te laten voelen. Dit door middel van massages, pakkingen, verzorgingen, wellness en kuren aan te bieden onder één dak. Yolande streeft naar een uitstekende zorg aangepast aan elk individu. Zo is een grondige analyse van je klachten en persoonlijkheid nodig om te achterhalen wat jij als persoon nodig hebt van behandeling. Dit doet het kuurcentrum dan ook voor je een behandeling begint. Net door deze kennis van geest en lichaam, vinden wij dit kuurcentrum een plek waar we met een gerust hart naartoe komen. Na een bezoek, voelen wij ons opmerkelijk beter dan voordien.

Voor wie?

Bij Yolande Buekers kan je terecht voor allerlei behandelingen specifiek voor jouw noden. Heb je last van hoofdpijn, rugklachten of rusteloosheid? Dan kan je hier zeker terecht voor een aangepaste behandeling. Het is de bedoeling om het evenwicht tussen lichaam en geest terug te herstellen of te voorkomen dat deze niet meer in balans zijn. Het zou kunnen dat je zelf (nog) geen klachten ondervindt in je dagelijks leven, maar je kan immers beter voorkomen dan genezen. Preventie is hierbij belangrijk en daarom kunnen we iedereen aanraden om een bezoekje te brengen. Alle behandelingen en seminaries zijn erop voorzien om het welzijn te bevorderen. Ze zijn persoonlijk en therapeutisch. Je komt hier om te herbronnen en als een ander mens weer buiten te gaan.

Favoriete wellness in Belgie
Het zwembad van de Wellness

Behandelingen

De behandelingen die Yolande Buekers aanbiedt, zijn heel uiteenlopend. Je kan hier terecht voor lichaamsverzorgingen zoals een huidreiniging of lichaamspeeling. Maar ook voor allerlei lichaamsmassages en –pakkingen op maat van jouw lichaam. Verder kan je gebruik maken van het aquapaleis waar je onder andere een infraroodcabine, verschillende sauna’s en stoombaden, jacuzzi’s, een relaxbad, dompelbaden en een uitgestrekte tuin vindt. De perfecte plek om te ontspannen. Naast deze dagbehandelingen, kan je ook voor een totaalpakket gaan en bijvoorbeeld kiezen voor een kuur van meerdere dagen. Indien je dit wenst, kan je gebruik maken van het hotel binnen het kuurcentrum om te overnachten.

Onze ervaring

Wij deden, op basis van onze persoonlijkheid en voorkeur, een massage die rekening hield met onze kwaaltjes. Voor Sigrid was dat een “zen massage van het lichaam” omdat dit helpt voor een totale ontspanning en voor Bryan een “magnesium massage van het lichaam” omdat dit helpt bij spierpijnen en nog zo veel andere kwalen. Deze twee massages hebben hun effect duidelijk niet gemist. Sigrid is al langer migrainepatiënt en een drukkende hoofdpijn voor de massage verdween tijdens en na de massage voor de rest van de dag en de dag nadien. Iets wat helaas niet vaak gebeurd maar nu dus wel. Bryan voelde zich na de massage helemaal ontspannen en ook een stuk fitter dan voordien. Bijkomend dompelden we ons -letterlijk- onder in het aquapaleis en dit zorgde voor een nog intensere ontspanning van ons lichaam. De totaalervaring maakte dat we ons beter in ons vel voelden. In plaats van ons na het wellness-bezoek futloos, moe of slap te voelen, zoals wij ons soms na een bezoek aan de wellness voelen, voelden we ons nu juist heel fit, vol energie en als herboren. Een geslaagd bezoek en voor herhaling vatbaar!

Wil jij graag ontspannen?

Wil jij ook een dagje ontspannen in kuurcentrum Yolande Buekers? Dan kan je best een afspraak maken via de website. Ook voor meer informatie over het kuurcentrum of speciale dagen zoals bijvoorbeeld een kinderdag op 30 oktober, kan je terecht op de website of kan je telefonisch contact opnemen.Als je het advies van de medewerkers ter harte neemt, stap je zonder twijfel buiten als een nieuw mens. We wensen je veel rust en ontspanning toe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.