Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Petra in Jordanie

  Wie zijn wij?

  Graag stellen wij onszelf even voor. Wij zijn Sigrid en Bryan, beiden 25 jaar jong en fervente reizigers. Wij houden ervan om nieuwe landen te ontdekken, culturen op te snuiven en mensen te ontmoeten. We zijn durvers, dromers en doeners. Als we ergens voor gaan, dan gaan we er de volle 100% voor. Deze reisblog is ons levenswerk waar we dag in dag uit mee bezig zijn en die we met trots aan jullie presenteren. Sigrid is de communicatieve en creatieve kracht achter de blog en onze sociale media. Bryan is dan weer de drijvende kracht achter de technische kant van deze blog en hij is ook professionele fotograaf. Naast onze blog zijn wij beiden werkzaam voor het online marketingbureau ROTS Creators. Hier geven we bedrijven de online zichtbaarheid die ze verdienen.

  Sigrid Rijckoort

  Founder – Content Creator – Communication

  Mijn taak bestaat in het creëeren van waardevolle artikels. Daarnaast onderhoud ik onze sociale media-kanalen en sta ik in voor de communicatie met klanten en partners.

  Contact: roadtrippersofthesun@outlook.com

  Bryan Blaes

  Founder – Content Creator – Photographer

  Mijn taak bestaat in het creëeren van waardevolle artikels. Daarnaast onderhoud ik de website en zorg ik voor alle professionele foto’s die u ziet.

  Contact: roadtrippersofthesun@outlook.com


  Samenwerken