Wie zijn wij?

Graag stellen wij onszelf even voor. Wij zijn Sigrid en Bryan, beiden 25 jaar jong en fervente reizigers. Wij houden ervan om nieuwe landen te ontdekken, culturen op te snuiven en mensen te ontmoeten. We zijn durvers, dromers en doeners. Als we ergens voor gaan, dan gaan we er de volle 100% voor. Deze reisblog is ons levenswerk waar we dag in dag uit mee bezig zijn en die we met trots aan jullie presenteren. Sigrid is de communicatieve en creatieve kracht achter de blog en onze sociale media. Bryan is dan weer de drijvende kracht achter de technische kant van deze blog en hij is ook professionele fotograaf.

Wie zijn wij? De gezichten achter de blog

Wie zijn wij? Bryan
Sigridofthesun

Wat doen wij?

We reizen de wereld rond om de meest waanzinnige plekken te ontdekken en te delen. Onze reizen beperken zich niet tot roadtrips zoals onze naam doet vermoeden. Het idee achter Roadtrippers of the Sun is wel tijdens een roadtrip doorheen Europa ontstaan, maar heeft zich tot heden uitgebreid over de hele wereld. Op bestemming verkennen we nog wel graag een hele regio waardoor we vaak een roadtrip maken om de regio goed te leren kennen. Meestal zijn we ook voor langere tijd op eenzelfde bestemming. Onze kennis over een land of regio geven we graag mee in eerlijke artikels. Onze voorkeur gaat uit naar zonnige, verre bestemmingen. Al gaan we ook graag dichtbij huis eens weg. Overal ter wereld valt wel iets moois te ontdekken.

Onbegrensde liefde

Onze blog omvat onze onbegrensde liefde voor reizen. We willen reizen toegankelijk maken voor iedereen. Dit is een blog voor zowel de avonturist die soms impulsief op reis vertrekt als voor mensen die houden van reizen maar die al zenuwachtig worden bij het maken van hun koffer. Kortom, wij geven tips voor iedereen die van reizen houdt.

  • Mooi uitzicht op het water. Verblijf

Wie zijn wij en wat heb jij er aan?

Verder brengt al dat reizen wel een aantal situaties met zich mee. Al wat we leren, bundelen we regelmatig in de vorm van reistips die we graag met jullie delen. Zo kan jij ook gemakkelijker, efficiënter en beter reizen in de toekomst. Want reizen is onwaarschijnlijk leuk en de wereld ontdekken is prachtig, en we willen dat zoveel mogelijk mensen erop uit trekken. Go see the world!

Heb je nog vragen voor ons? Vul gerust ons contactformulier in. Wij proberen te antwoorden binnen 48 uur.

Wil je graag met ons samenwerken? Dat kan zeker.
Je kan ons ook steeds volgen op Facebook, Instagram en Twitter. Of volg ons op Pinterest waar we leuke vakantie-ideetjes posten.

Waar kwamen wij?

2017: Spanje, Frankrijk, Nederland.

2018: Mexico, USA, Duitsland, Bulgarije, Groot-Brittannië, Marokko

2019: Oostenrijk, Portugal, Zuid-Afrika, Cuba, Bahamas, Jamaica, Griekenland, Italië, Zweden, Luxemburg, Frankrijk, Egypte

2020: Peru, Jordanië