Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Wij zijn Roadtrippers of the sun. We bestaan uit 2 leden, namelijk Sigrid Rijckoort en Bryan Blaes. Sigrid is een dromer, maar ook een perfectionist. Ze houdt van dansen, alle soorten pasta, mooie bloemen en alles wat kleur heeft. Ze is ook een levensgenieter. Bryan is sportief en een avonturist. Hij houdt van creëren, nieuwe dingen ontdekken en lekker eten. Hij is een leergierig persoon. Sigrid en Bryan zijn soulmates en delen eenzelfde liefde voor reizen en al wat daarbij komt kijken. Afgelopen jaar hebben wij een reis gemaakt van 3 maanden doorheen Mexico en de USA. Je kan alle reisverhalen van deze prachtige reis in onze reisblog lezen. Dit jaar staan Zuid-Afrika, Cuba, de Bahamas en Jamaica op onze planning.

Wie zijn wij? De gezichten achter de blog

Chichen Itza Mexico wie zijn wij
Maya Stad die je zeker moet plannen

Wat doen wij?

Onze naam verklapt het al een beetje, maar onthult ook niet alles. Wij houden ervan om doorreizen te maken op zonnige bestemmingen. Maar je kan op onze blog ook binnenlandse reizen terugvinden. Wij beperken ons niet graag tot een bepaalde regio aangezien elke bestemming iets te bieden heeft. Daar gaan wij graag naar op zoek. Wij gaan op verkenning naar verschillende plaatsen in de wereld om echte tips en reisverhalen met jullie te kunnen delen. We willen jullie warm maken om erop uit te trekken en beter, goedkoper en gemakkelijker te reizen. We willen onze oprechte mening met jullie delen om reizen voor jullie in de toekomst eenvoudiger te maken.

Onbegrensde liefde

Onze blog omvat onze onbegrensde liefde voor reizen. We willen reizen toegankelijk maken voor iedereen. Dit is een blog voor zowel de avonturist die soms impulsief op reis vertrekt als voor mensen die houden van reizen maar die al zenuwachtig worden bij het maken van hun koffer. Kortom, wij geven tips voor iedereen die van reizen houdt.

  • Mooi uitzicht op het water. Verblijf

Wie zijn wij en wat heb jij er aan?

Deze blog kan het verschil betekenen voor jouw volgende reis. Het kan inspirerend werken. Het kan je aanzetten om een nieuwe reis te plannen. Deze blog kan jouw reis goedkoper of aangenamer maken. Het zou zowaar je leven ten goede kunnen veranderen. Als onze foto’s je inspireren, kan je eens kijken bij het materiaal dat wij gebruiken. Zo kan jij ook mooie vakantiefoto’s maken!

Heb je nog vragen voor ons? Vul gerust ons contactformulier in. Wij antwoorden binnen 48 uur.

Wil je graag met ons samenwerken? Dat kan zeker.
Je kan ons ook steeds volgen op Facebook, Instagram en Twitter. Of volg ons op Pinterest waar we leuke vakantie-ideetjes posten. We wensen je veel lees- en reisplezier!

Waar kwamen wij?

2017: Spanje, Frankrijk, Nederland.

2018: Mexico, USA, Duitsland, Bulgarije, Groot-Brittannië, Marokko

2019: Oostenrijk, Portugal, Zuid-Afrika, Cuba, Bahamas, Jamaica, Griekenland, Italië, Zweden, Luxemburg