Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Wij zijn Roadtrippers of the sun. We bestaan uit 2 leden, namelijk Sigrid Rijckoort en Bryan Blaes. Sigrid is een dromer, maar ook een perfectionist. Ze houdt van dansen, alle soorten pasta, mooie bloemen en alles wat kleur heeft. Ze is ook een levensgenieter. Bryan is sportief en een avonturist. Hij houdt van creëren, nieuwe dingen ontdekken en lekker eten. Hij is een leergierig persoon. Sigrid en Bryan zijn soulmates en delen eenzelfde liefde voor reizen en al wat daarbij komt kijken. Afgelopen jaar hebben wij  een reis gemaakt van 3 maand doorheen Mexico en de USA. Waar je alle reisverhalen van deze prachtige reis in onze reisblog kan lezen. Dit jaar staan Zuid-Afrika en Brazilië op de planning.

Wie zijn wij? De gezichten achter de blog

Chichen Itza Mexico wie zijn wij
Maya Stad die je zeker moet plannen

Wat doen wij?

Wij vonden dat er tamelijk weinig informatie over het hele pakket van reizen aan bod kwam in blogs. Wij willen daar verandering in brengen. Daarom gaan wij op verkenning naar verschillende (nog onbekende) plaatsen in de wereld. We willen jullie warm maken om erop uit te trekken door onze ervaringen en tips hier met jullie te delen. We willen onze oprechte mening met jullie delen om reizen voor jullie in de toekomst eenvoudiger te maken.

Onbegrensde liefde

Onze blog omvat onze onbegrensde liefde voor reizen. We willen reizen toegankelijk maken voor iedereen. Dit is een blog voor zowel de avonturist die soms impulsief op reis vertrekt als voor mensen die houden van reizen maar die al zenuwachtig worden bij het maken van hun koffer. Kortom, wij geven tips voor iedereen die van reizen houdt.

Wat heb jij er aan?

Deze blog kan het verschil betekenen voor jouw volgende reis. Het kan inspirerend werken. Het kan je aanzetten om een nieuwe reis te plannen. Het zou zowaar je leven ten goede kunnen veranderen. Interesse is het materiaal dat wij gebruiken? Kijk dan zeker eens bij ons Materiaal.

Heb je nog vragen voor ons? Vul gerust ons contactformulier in.

Wil je graag met ons samenwerken? Klik dan hier.
Je kan ons ook steeds volgen op Facebook, Instagram en Twitter.Of volg ons op pinterest waar we leuke ideetjes posten.Veel lees- en reisplezier!