Het is zo ver. 2020 is aangebroken en om dit nieuwe jaar goed in te zetten hebben we al een mooi cadeau aan jullie te geven, namelijk 20 duotickets voor het Vakantiesalon in Antwerpen. Ook dit jaar zullen wij aanwezig zijn op het grootste event van het jaar en we mogen 20 (!) van onze lezers, jullie dus, blij maken met duotickets. Doe snel mee en win gratis tickets voor het Vakantiesalon in Antwerpen op 24, 25, 26 en 27 januari.

Vakantiesalon Antwerpen 20 duotickets

Het Vakantiesalon in Antwerpen trekt ieder jaar duizenden liefhebbers van allerlei soorten reizen. Zowel binnenlandse als buitenlandse toerismebureaus zijn vertegenwoordigd. Er zijn meerdere hallen waar telkens iets te beleven valt. Zo kan je in hal 4 voor verre bestemmingen terecht en daar kan je ons ook meteen terugvinden. Indien je winnaar bent van deze win-actie, zou het heel fijn zijn om elkaar daar te ontmoeten. Wij zijn alle dagen aanwezig en geven ook elke dag een lezing vlakbij onze stand. De tickets die u kan winnen, zijn niet gebonden aan een bepaalde dag. U kan dus zelf kiezen welke dag u graag naar het Vakantiesalon komt. De tickets zijn eenmalig te gebruiken. Je kan dus maar één dag toegang krijgen tot de beurs.

Wedstrijdvraag

Wil jij graag één van de 20 duotickets winnen voor het Vakantiesalon te Antwerpen? Geef dan antwoord op onze wedstrijdvraag én vul correct je gegevens in zodat we jou kunnen contacteren indien je gewonnen hebt. Je kan per e-mailadres maar een keer deelnemen. Voor een extra kans op winnen, vragen we je om ons te volgen op Facebook en Instagram. De winnaars worden daar eveneens aangekondigd. Veel succes!

Bekendmaking winnaars 20 Duotickets

Op 16 januari maken we de winnaars van onze win-actie bekend van de 20 duotickets. Hou je mailbox dus goed in de gaten want dit jaar zijn er extra veel tickets te winnen. De kans is groot dat ook jij een duoticket in de wacht sleept!

WIN 20 Duotickets vakantiesalon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.