Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Win het nieuwste Goodbye magazine

  Win een exemplaar van Goodbye Magazine

  Win een exemplaar van Goodbye Magazine

  Goodbye Magazine is รฉรฉn van grootste Belgische reismagazines en staat elke keer boordevol mooie bestemmingen, inspirerende routes en tips voor iedereen die graag reist. Wij zijn dan ook heel trots dat we in de 20e editie van het offline magazine mogen pronken met een artikel. In deze editie staan tips en adresjes van Hamburg tot Laos en Noord-Korea. Je kan hier nu zelf een exemplaar winnen. Een prachtig boek boordevol reisinspiratie! Wat je daarvoor moet doen? Enkel onderstaand formulier correct invullen. Veel succes!

  Wedstrijdformulier

  Extra kans op winnen van Goodbye Magazine

  Voor een extra kans op winnen kan je ook Goodbye Magazine volgen op Instagram. Wij kiezen uit de juiste antwoorden op de wedstrijdvraag uiteindelijk 3 winnaars. De winnaars worden via email op de hoogte gesteld en mogen hun exemplaar zo spoedig mogelijk in de brievenbus verwachten.

  Einde wedstrijd

  Deze wedstrijd loopt tot en met 15 maart 2020. De winnaars worden 16 maart bekend gemaakt via email. Hou je mailbox dus in de gaten en controleer ook je spam! We wensen je veel succes met deze wedstrijd. Ondertussen kan je natuurlijk altijd onze reisblog nog eens checken voor nog wat extra inspiratie. Het volledige wedstrijdreglement kan je altijd aanvragen via onze contactpagina. Nogmaals veel succes!

  Win het nieuwste Goodbye magazine

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.