Onlangs vertelden we jullie over het boek ‘On a Roadtrip‘ met verschillende routes door Europa. En nu mogen wij van Sunnycars zo een prachtig boek weggeven. En dat is zeker de moeite waard! Want met routes doorheen Spanje, Frankrijk, Portugal, Italië en nog veel andere landen kan dit boek niet ontbreken aan je collectie. En al zeker niet als je van plan bent om een roadtrip te plannen. Want dit boek bevat echt alle informatie die je nodig hebt voor reizen in het Zuiden. Wat moet jij nu doen om deze prijs te winnen? Heel eenvoudig, gewoon het formulier hieronder invullen. En vertel ons waarom jij het boek moet winnen. De origineelste of grappigste inzending wint. Dus vul snel in en win het boek!

Wanneer en hoe?

De wedstrijd loopt tot 1 september en dat is ook meteen de datum dat de winnaar van dit boek bekend gemaakt wordt. De winnaar wordt via mail gecontacteerd en daarna wordt dit meegedeeld op onze Facebookpagina. Hou deze dus zeker in het oog, en niet alleen daarvoor, want er komen nog een tal van prijzen voorbij de komende weken.

Win het boek of één van de andere prijzen

Natuurlijk kan je deze prijs winnen, maar wist je dat er nog een heel deel andere prijzen te winnen zijn op onze blog? Je kan ze allemaal hier vinden. Is er momenteel geen prijs voor jou bij, geen paniek, want er komen regelmatig nieuwe prijzen aan bod.

Heb je een product of bedrijf en je wil ook een prijs op onze blog weggeven? Dat is perfect mogelijk, zolang het product maar aansluit bij reizen! Je kan eerst onze samenwerkingsregels  lezen  en ons daarna contacteren via ons contactformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.