Afgelopen

Winnaars 

Annette Wybou
Priscilla Ciola
Leen Kluft
Zoe De Bock
Stephanie Lingier

Win tickets voor het Vakantiesalon! De grootste vakantiebeurs van België: Het Vakantiesalon in Antwerpen! Is de leukste beurs waar je inspiratie kan opdoen voor je volgende vakantie. Het vakantiesalon vindt plaats van 25 tot en met 28 januari 2018. Roadtrippers of the Sun zal hier ook aanwezig zijn en daarom mogen wij 10 tickets weg geven aan onze trouwe lezers. In totaal geven we 5×2 tickets weg. Je maakt dus steeds kans op een duo-ticket. Als dat geen toffe prijs is? Waag hier snel je kans! En wie weet zien we jou dan op deze toffe beurs!

Hoe winnen?

Het enige wat je er voor moet doen is dit formuliertje invullen. En ook raden hoeveel mensen er volgens jou mee gaan doen aan deze wedstrijd. De vijf mensen die er het dichtst bijzitten winnen de tickets! Let wel op dat je alle gegevens correct invult! Zodat we je  kunnen contacteren als je wint. Veel succes Iedereen!

Win tickets voor het Vakantiesalon

Mee doen kan tot en met maandag 15 januari. Op woensdag 17 januari maken we de winnaars bekend. Zodra de winnaars bekend zijn, sturen wij de tickets op. Zodat ze wel op tijd bij jullie geraken natuurlijk. Alvast  veel succes!

Niet gewonnen? Dan kan je nog altijd zelf je tickets kopen. Een ticket kost tussen de 5 en 8 euro, afhankelijk welke dag je gaat! Wat geen geld is voor deze toffe beurs! Hier geven wij je 3 redenen waarom jij naar het Vakantiesalon in Antwerpen moet gaan. Wat geloof ons… reden genoeg om te gaan hoor!

Wijzelf zullen ook aanwezig zijn op het Vakantiesalon en hopen jou daar natuurlijk tegen te komen! Kan je niet komen? niet erg! Je kan ons dan ook altijd volgen via Facebook of Instagram.

Update:  De tickets voor 2019 kan je hier winnen.

Vragen?

Indien je vragen hebt over deze wedstrijd. Kan je ons contacteren via ons contactformulier. Of wil je misschien zelf een wedstrijd organiseren op onze blog? Neem dan een kijkje bij samenwerkingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.