Buitenlandse reizen zijn nog niet meteen aan de orde, maar iedereen heeft wel zo stilaan nood aan rust en pauze. “Paaspauze” noemen sommigen het. Wij zorgen ervoor dat deze “Paaspauze” onvergetelijk wordt voor één duo door een overnachting met privé-dinner voor twee aan te bieden in hotel l’Espine nabij Houffalize.

WAT KAN JE WINNEN?

In deze winactie kan je een overnachting voor twee personen bij het charmante familiehotel l’Espine in Achouffe winnen. Bijkomstig krijg je een driegangen dinner met aperitief en wijn aangeboden op je eigen aparte privé-kamer (los van je slaapkamer). Bovenop deze ervaring krijg je de dag van vertrek ook een uitgebreid ontbijt aangeboden en een picknick voor onderweg mee. Dit allen ter waarde van 200 euro.

DE LIGGING NABIJ

Hotel l’Espine is gelegen te Achouffe. Je kent dit gezellig dorp wellicht vanwege hun uitstekend La Chouffe bier. Buiten een bezoekje aan de brouwerij, is het ook de moeite deze regio verder te ontdekken. Achouffe maakt deel uit van Houffalize en dit is één van de mooiste regio’s in België om te voet of met de mountainbike te verkennen. Dankzij het heuvelachtige landschap waan je je precies in het buitenland. En dat is toch net wat we nodig hebben momenteel, niet? Verder zijn er ontelbaar veel verborgen parels te ontdekken.

win actie Houffalize
charmante familiehotel l’Espine in Achouffe

VOORWAARDEN VAN WINACTIE HOUFFALIZE

Meedoen met deze winactie kan tot en met zaterdag 3 april 2021.

Om mee te doen met deze winactie moet je 18 jaar of ouder zijn. Bij je deelname ben je hier automatisch akkoord mee. 

Je kan met eenzelfde mailadres maar eenmalig deelnemen.

De datum van verblijf is zelf te kiezen in overeenstemming met de eigenaars van l’Espine en op basis van beschikbaarheid. Indien je gewonnen hebt, brengen wij je via mail op de hoogte. Het is dus belangrijk het juiste mailadres op te geven en regelmatig je inbox (en spam) te controleren. Wij geven je de juiste contactgegevens om je verblijf met de eigenaars van l’Espine vast te leggen.

Je kan een extra kans wagen om deze prijs te winnen via Instagram. Wat je daarvoor moet doen, zie je wanneer je onze laatste instagrampost checkt.

Winactie Houffalize
Eten in Houffalize

Winactie Houffalize