Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Yachtfestival cannes boten

  40e Yachtfestival van Cannes

  40e Yachtfestival van Cannes

  • Op donderdag 14 september gingen wij naar het Yachtfestival van Cannes. Dit is het meest luxueuze festival voor liefhebbers van yachten en andere luxeboten en –accessoires voor boten. Hier lees je er alles over!
  Yachtfestival cannes boten

  Wat?

  Het yachtfestival van Cannes is een prestigieuze beurs waar het allemaal draait om yachten. Exposanten stellen er hun boten tentoon aan bezoekers en mogelijke kopers. Verder vind je er ook standen van luxegoederen voor je boot. Dit gaat van indrukwekkende motoren tot de duurste champagne. Zowel de exposanten als de (meeste) bezoekers houden van luxe en stralen dit ook uit. Ze gaan stijlvol gekleed en doelen op kostbare en exclusieve producten. Zo zagen wij bijvoorbeeld een champagnefles te koop staan van 22 700 euro en is Maserati officiële partner van het yachtfestival.

  Verder stelt het yachtfestival allerlei nieuwe speeltjes ten toon voor de aller-rijksten. Voorbeelden hiervan zijn de Seabob, de Ceclo en de Hobie Pedalboards. Zelfs voor de allerkleinsten zijn er luxespeeltjes op de markt. Check maar eens de Darth Craft. Dit zijn allemaal nieuwe uitvindingen voor de hogere klasse om te genieten op het water.

  Wanneer?

  Van 12 tot 17 september vond dit jaar de 40e editie van het Yachtingfestival de Cannes plaats. Ze vierden hun 40e verjaardag, een speciale editie dus. Het Yachtfestival is open van 10u tot 19u. De volgende editie zal plaatsvinden van 11 tot 16 september 2018.

  Waar?

  Zoals de titel het al doet vermoeden, speelt het yachtfestival zich af in Cannes. Meer bepaalt bij het Palais des Festivals et des Congrès. Dit gebouw ken je wellicht van het beroemde Filmfestival van Cannes. Het bevindt zich aan het casino van Cannes op de Boulevard de la Croisette, de meest gekende straat van Cannes.

  Onze mening van het Yachtfestival!

  Wij vonden ons bezoek aan het yachtfestival van Cannes een once-in-a-lifetime ervaring. We zullen dit wellicht nooit meer (kunnen) doen. We waren echt onder de indruk van de yachten en ook vooral van de luxegoederen die werden aangeboden. Toegegeven, we voelden ons niet helemaal thuis als ‘gewone’ burger tussen het rijke volk. Als we eerlijk zijn, vonden we de toegangsprijs (19 euro/ticket) aan de dure kant aangezien we met dit ticket geen yachten vanbinnen konden bezichtigen. Met een VIP-ticket kan dit wel, maar dit kost ruim 1090 euro. Toch hebben we geen spijt van ons bezoek, het was een unieke ervaring.

  Meer informatie over het Yachtfestival van Cannes vind je hier. Extra: je vindt er ook een lijst met boten die te koop zijn op het festival. De moeite waard om eens te bekijken en bij weg te dromen! Toch niet helemaal je ding? kijk dan zeker hier eens.

  Yachtfestival luxe Yacht
  Yachtfestival In Cannes
  Yachtfestival Stoelen
  Yachtfestival luxe
  Yachtfestival Auto's
  Yachtfestival Fles
  Yachtfestival wereldkaarten
  Yachtfestival speciaal
  Yachtfestival
  Yachtfestival inkom

  Comments

  • Fabienne
   21 november 2017

   Ik was van de zomer in St. Tropez, heb daar ook veel van diezelfde mooie yachten mogen bewonderen! Prachtig! Alleen jammer dat wij er niet op mochten varen maar dat vond jij vast ook 😉

   reply
  • 22 november 2017

   Wat een leuk ervaring! Persoonlijk vind ik 19€ ook wel duur voor een tigket waarmee je niet eens de yachten kan gaan bezichtigen. De VIP-prijs is om achterober te vallen.
   Ik zou me ook niet thuis voelen tussen dat rijke volkje, maar zou wel genieten van hetgene ik zie.

   reply
  • 22 november 2017

   Vast bijzonder om eens mee te maken! Idd wel jammer dat je dan met je ticket niet een boot in mag, maar ik kan het me – vanuit het oogpunt van de eigenaars van de boot – ook wel weer voorstellen dat je daarvoor een flink hogere drempel opwerpt!

   reply
  • cynspirerend
   22 november 2017

   Het klinkt best fascinerend. Al is een ticket van 19 euro best een prijsje als je de boot niet in mag. Jeetje… Ik weet niet of het wat voor mij zou zijn, maar in ieder geval leuk om te lezen op je blog!

   reply
  • 22 november 2017

   Wat lijkt het me leuk om daar mensen te kijken! Gewoon op een bankje zitten en kijken wie er allemaal voorbij komt.

   reply
  • 22 november 2017

   Wat een leuke en gave ervaring! Wel jammer van de prijs…

   reply

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.